“BilimSenOl Girişimcilik Zirvesi”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Yazılım Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Ahmet Gökhan Uluçay ile Uzman Yazılım Geliştirici Fettah Kurtuluş, 8 Şubat Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı ile BilimSenOl Platformu iş birliğinde düzenlenen “BilimSenOl Girişimcilik Zirvesi”ne katıldılar.

Nagihan Esendal Bozkurt “Taze .NET Camp” İsimli Etkinliğe Eğitmen Olarak Katıldı

Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Uzman Yazılım Geliştiricisi Nagihan Esendal Bozkurt, Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen “Taze .NET Camp” isimli etkinliğe eğitmen olarak katıldı. 11 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte farklı üniversitelerden öğrencilerle bir araya gelen Bozkurt; Nesne Yönelimli Programlama (OOP), S.O.L.I.D Yazılım Geliştirme Prensipleri ve Tasarım Desenleri (Design Patterns) konularında örnekler üzerinden bilgiler aktardı.

UniDocs Sisteminde Erişim Kesintisi Hakkında

Değerli İKÜ Mensupları,

UniDocs (EBYS) hizmeti acil bir bakım nedeni ile bugün saat 15:50’de 10 dakika süre ile erişime kapatılacaktır.

Saygılarımızla,
Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı

**************************************

Dear IKU Members,

Due to maintenance on UniDocs (EBYS) Servers there will be service interruptions on 25.02.2019 Monday, between 15:50 - 16:00

Best regards,
Department of Information Systems and Technologies

CATS 2018-2019 Bahar Dönemi Ders Seçimi

Değerli İKÜ Mensupları,

2018 – 2019 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Dönemi için ders ve kullanıcı tanımları CATS üzerinde yapılmıştır.
Sisteme giriş yaptıktan sonra “Ders Ekle 2018-BAHAR” çalışma alanından, BAHAR 2018 dönemini seçerek derslerinizi aktif duruma getirebilirsiniz.

CATS ile ilgili problemler için mailto: BST_Yazilim@iku.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,

******************************************************

İKÜ Rektörlük Kupası 2018

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlük Kupası 2018'de dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştu.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerimizi spor ortak paydası altında buluşturarak; birlik, beraberlik, takım olma, takım halinde hareket edebilme, kurallara uyma, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurabilme gibi hedeflerle 26 Mart-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuva, basketbol, futbol ve voleybol olmak üzere 3 farklı branşta kıyasıya mücadelelere sahne oldu.